||

Vi hjälper dig med dödsboet i Haninge

För oss på KlaraHem finns det inga jobb som är för stora eller för små

Kontakta oss
Klara hem logo

Så fungerar det

1
Värdering: Vi erbjuder en kostnadsfri värdering av hemmets föremål för att kunna ge ett fast pris för själva tömningen av boet.
2
Betalning: Är föremålen av högre värde än kostnaderna för arbetet så kommer vi att betala dig som kund för att få tömma dödsboet.
3
Städning: Behöver du även hjälp med att få boet städat inför flytten så erbjuder vi även den tjänsten för alla våra dödsbon.

Vi köper och säljer dödsbon i Haninge

När det gäller dödsbo säljes i Haninge kan du kontakta oss. Vi ger dig fri värdering och en offert som du kan ta ställning till. Om du bestämmer dig för att låta oss köpa dödsbo i Haninge kan du även anlita oss till att ta hand om städningen efteråt.

Förutom att köpa och sälja dödsbon kan vi även hjälpa dig med allt annat praktiskt kring hanteringen av kvarlåtenskap. Vill du så tar vi hand om hela kedjan från bouppteckning och värdering fram till ett flyttstädat hem.

Vi hjälper er med helheten

När en släkting avlidit har du mycket att stå i ändå, utan att behöva sköta all hantering av dödsboet på egen hand. Vi har kunskapen och erfarenheten och kan hjälpa dig med allt som rör dödsboet.

Vi börjar med en värdering som vi gör på plats, tillsammans med dig. Vi identifierar allting som är säljbart och gör en värdering av varje föremål. Värderingen tar vi ingenting betalt för. Den bjuder vi på och har som underlag till vårt kostnadsförslag.

I den offert du får av oss finns alla detaljer med. Du får veta exakt hur mycket vi är villiga att köpa dödsboet för och hur mycket vi vill ha betalt för jobbet. Ofta slutar det med att det blir pengar över för arvingarna att dela på.

hj

Offert av ditt dödsbo i Haninge

Tackar du ja till vår offert sköter vi om allting som rör försäljning och bortforsling av dödsboet. Du behöver bara ge oss nycklarna och se till att ta hand om sådant som du vill ska finnas kvar.

När allt är bortforslat och bostaden tömd kan vi även ta hand om flyttstädningen åt dig, så att bostaden är redo att ta emot nästa ägare eller hyresgäst. När det gäller dödsbo som säljes i Haninge tar vi hand helheten.

hj

15 års erfarenhet av att tömma dödsbon i Haninge med omnejd

Har du sökt på dödsbo säljes Haninge eller dödsbo köpes Haninge kan du sluta nu. Du hittar ingen som ger dig bättre villkor än oss. Jämför själv!

Med 15 års erfarenhet av tömning av dödsbon i Haninge med omnejd har vi kunskapen och kontakterna som krävs för att få ut maximalt med värde ur ett dödsbo till lägsta möjliga kostnad.

hj

Frågor kring bouppteckning och arvskifte

När någon avlidit måste det alltid göras en bouppteckning, alltså en förteckning över alla tillgångar och skulder i dödsboet. Att göra en bouppteckning är inte jättesvårt, men de flesta saknar vana och kunskap om hur det ska gå till.

Vi hjälper er med allt pappersarbete och alla myndighetskontakter och ser till att arbetet blir korrekt gjort. Är du intresserad av att sälja, köper vi dödsboet av dig när bouppteckningen är klar och arvskiftet ska göras.

hj

Vi är företaget som köper dödsbo i Haninge

Det är till oss du ska vända dig om du söker ett företag i kategorin dödsbo köpes Haninge. Vi har personal och lokaler på plats och kan snabbt hjälpa dig med att bli av med hela eller delar av ett dödsbo, vare sig det gäller värdefulla möbler och antikviteter eller bohag av mer vardagligt slag.

Vi vet hur jobbigt allting kan vara och gör alltid vårt yttersta för att göra situationen så enkel för dig som möjligt att hantera.

hj

Vi kommer i tid och håller vad vi lovar

När en kär släkting dött är det mycket som måste hanteras av både känslomässig och praktisk natur. Då vill du inte ha att göra med folk som strular och inte gör sitt jobb.

Vår personal jobbar med diskretion och respekt som ledord. I det ingår förstås att vi alltid kommer i tid och håller vad vi lovar. Du får ett korrekt utfört jobb, i rätt tid, till angivet pris.

Varför anlita oss att tömma ert dödsbo i Västerås?

Anlita oss när dödsbo säljes i Västerås med omnejd. Vi finns lokalt på orten och har både personal på plats och upparbetade kanaler för försäljning av möbler och annat lösöre, oavsett om det rör sig om antikviteter eller saker av enklare slag.

När du behöver hjälp med tömning av dödsbo är det viktigt att ha bra kontakt med den som ska göra jobbet. Med vår personal på plats i Västerås kan du vara säker på att du alltid kan få tag i oss snabbt och lätt.

Skicka ett e-mail eller ring oss på:

Av oss får du alltid en fri värdering av dödsboet och en skriftlig offert på hela arbetet med försäljning, bortforsling och städning. Sedan kan du enkelt jämföra oss med konkurrenterna och själv se hur konkurrenskraftigt vårt erbjudande är.