||

Om Oss

Företaget och vi bakom Klara Hem

Att gå igenom och ta hand om alla saker som är kvar när någon dött är vårt jobb. Vår specialitet är att hitta värde där andra mest ser gammalt skräp som någon lämnat efter sig vid jordelivets slut.

Vi på KlaraHem arbetar alltid efter dina önskemål för att se till så att du som kund får så bra service som möjligt. Bolaget startades med grund för att det fanns många oseriösa aktörer på marknaden där vi kunde bidra med en trygghet som andra inte kunde leverera. Vi vill att du som kund ska känna att du gjort rätt val när ni valt oss.

I 15 år har vi arbetat med att gå igenom, värdera och sortera bohag och annan kvarlåtenskap. Vi har på vägen lärt oss vad som går att sälja, vad som förmodligen bör lämnas för återvinning och vad som kan vara trevliga minnen med stort affektionsvärde.

Vi sköter vårt arbete med största respekt och diskretion och har full förståelse för att det ibland kan ta tid att fatta till synes enkla beslut.

Michael Cieslak
Michael Cieslak

Gillar att göra rätt för sig och att du som kund i slutändan ska vara nöjd med försäljningen av bohaget.

Michael har en kandidatutbildning i ekonomi där han inriktade sig mot redovisning.

Andreas Standar
Andreas Standar

Har mer än 20 års erfarenhet inom branschen, har ett brinnande intresse inom antikviteter konst och inredning.

Utbildad möbelsnickare och möbeltapetserare. Utbildning på antikskola med inriktning på konst och antikviteter.

Victoria Cieslak
Victoria Cieslak

Utbildad Jurist, har fullgjort notarietjänstgöring på Attunda tingsrätt och arbetar idag som juridiskt ombud inom flertalet rättsområden, bl.a. familje- och arbetsrätt