||

Sveriges mest erfarna företag som köper bohag

Vi köper litet som stort

Så fungerar det

1
Värdering: Vi erbjuder en kostnadsfri värdering av hemmets föremål för att kunna ge ett fast pris för själva tömningen av boet.
2
Betalning: Är föremålen av högre värde än kostnaderna för arbetet så kommer vi att betala dig som kund för att få tömma dödsboet.
3
Städning: Behöver du även hjälp med att få boet städat inför flytten så erbjuder vi även den tjänsten för alla våra dödsbon.

När du vill bli av med ett bohag efter ett dödsbo eller av annat skäl vill du ha så mycket betalt som möjligt. Då ska du anlita oss. Vi är Sveriges mest erfarna företag som köper bohag och har branschens bästa kontakter för försäljning av möbler och annat lösöre till bästa pris.

När du vänder dig till oss kan du vara säker på att alltid få ut maximalt värde, oavsett om det gäller ordinära möbler eller värdefulla antikviteter.

Kontakta oss idag!

hj

Dödsbo uppköpare med 15 års erfarenhet

Vi är uppköpare av dödsbon med 15 års erfarenhet vilket gör oss till ett av de mer namnkunniga företag som köper bohag. När du vänder dig till oss kan du räkna med att göra en bra affär.

Du får alltid en skriftlig offert på bohaget och på vårt arbete med försäljning, bortforsling och städning. Jämför oss gärna.

Kontakta oss idag!

hj

Våra 5 ben

Vår verksamhet består av fem olika moment som alla utgör en helhet.

  • Bouppteckning – Vi hjälper er att sammanställa dödsboets alla tillgångar och skulder och sköter kontakter med Skatteverket och andra myndigheter.

  • Värdering – Vi värderar allt bohag och annan kvarlåtenskap

  • Kostnadsförslag – Du får en offert på försäljning och bortforsling av bohaget

  • Försäljning – Vi hjälper dig att hela eller delar av dödsboet och ser till att du får maximalt betalt.

  • Bortforsling och städning – När allt av värde är borta ser vi till att tömma bostaden och städa, så att den är redo för en ny ägare eller hyresgäst.

hj

Vad gör en uppköpare av dödsbon?

En uppköpare av dödsbo ger dig betalt för bohag och lösöre och säljer sedan detta vidare eller transporterar det till återvinningscentralen, så att du slipper. Skillnaden mellan vad du får betalt och hur mycket uppköparen får in blir betalning för arbetet.

Du kan också anlita en uppköpare av dödsbo som ombud för att sälja delar av ett bohag och helt enkelt betala per timme eller i procent av försäljningspriset, eller för att forsla bort kvarvarande bohag och städa bostaden efter avslutat arvskifte.

Bakgrundsbild

Sammanfattning

Vi tillhör marknadsledarna bland företag som köper bohag i Stockholm med omnejd. Förutom att köpa och forsla bort bohag kan vi även hjälpa dig med bouppteckning, värdering, arvskifte och flyttstädning av bostaden.

När du kontaktar oss får du alltid en fri värdering och skriftlig offert så att du kan gå igenom vårt erbjudande och ta ställning i lugn och ro.

Vi vet att hantering av dödsbo sker under en period som kan vara känslomässigt påfrestande och är måna om att alltid bemöta våra kunder och alla anhöriga med respekt och att jobba professionellt och diskret utan att störa i onödan.