||

Dödsbo säljes i Stockholm med omnejd

Köper, säljer och tömmer dödsbon

Så fungerar det

1
Värdering: Vi erbjuder en kostnadsfri värdering av hemmets föremål för att kunna ge ett fast pris för själva tömningen av boet.
2
Betalning: Är föremålen av högre värde än kostnaderna för arbetet så kommer vi att betala dig som kund för att få tömma dödsboet.
3
Städning: Behöver du även hjälp med att få boet städat inför flytten så erbjuder vi även den tjänsten för alla våra dödsbon.

När dödsbo säljes i Stockholm ska du höra av dig till oss. Vi är proffs på att tömma dödsbon och ger dig alltid maximalt värde tillbaka i form av pengar att fördela mellan arvingarna. Inga dödsbon är för enkla eller för små för oss.

Alla dödsbon innehåller saker av värde som går att omsätta i pengar med rätt kunskap och kontakter.

Du kan sluta söka på dödsbo säljes Stockholm och kontakta oss. Vi sköter resten åt dig. Inte bara tar vi hand om att omsätta dödsboet i pengar. Vi kan hjälper dig även med allting runtomkring, som till exempel bouppteckning, arvskifte och flyttstädning av bostaden.

hj

Ifrån bouppteckning ett städat hem

Vi hjälper dig med dödsbo Stockholm, men vi kan ta hand om hela processen kring arvet. När någon avlidit är det mycket som ska hanteras på kort tid. Samtidigt finns många känslor att ta hand om, som gör livet svårt nog. Då kan det vara skönt att ta hjälp med det praktiska.

Vi hjälper dig med bouppteckning och värdering och sköter alla nödvändiga kontakter med Skatteverket och andra myndigheter. När arvet ska skiftas tar vi hand om allt lösöre som ingen vill överta och ser till att det säljs eller forslas bort. Efteråt kan vi också ta hand om flyttstädning när den avlidnes bostad ska säljas eller få en ny hyresgäst.

Kontakta oss direkt så ger vi dig en offert på vårt helhetserbjudande, från bouppteckning till flyttstädning, där allt ingår.

hj

Vi värderar bohaget utan kostnad

När dödsbo säljes i Stockholm kan du alltid kontakta oss för en fri offert. Vi kommer ut och går gemensamt igenom allt bohag i dödsboet. Av oss får du kostnadsfri värdering av bohaget och en offert på bortforsling, där vi drar av för våra kostnader.

Vi är alltid intresserade när dödsbo säljes i Stockholm. Av erfarenhet vet vi att nästan allt har ett värde och går att sälja genom våra upparbetade kontakter.

Därför får du i stort sett alltid pengar tillbaka för ett dödsbo, även om du själv tycker att det mest består av billiga dussinmöbler och gammalt skräp.

Boka en en värdering!

hj

Sälja ett dödsbo är stressigt

När någon dött har du mycket att tänka på. Vad som ska hända med alla den avlidnes grejer blir lätt ett problem för mycket och dessutom någonting som blir till ett stressmoment.

De flesta har varken tid, ork eller erfarenhet nog att sätta sig in i vad av allt lösöre i dödsboet som är värdefullt och bör säljas och vad som hör hemma på återvinningscentralen.

Det är därför vi tycker du ska ta hjälp av proffs när dödsbo säljes i Stockholm. Kontakta oss så hjälper vi dig på en professionellt sätt att sälja dödsbo till bästa pris och att forsla bort det som blir över. Vi hjälper dig också gärna med bouppteckning och städning och allt annat runtomkring.

Experter på att sälja bohag och dödsbon i Stockholm

När någon avlidit ska det alltid göras en bouppteckning, alltså en förteckning över den avlidnes alla skulder och tillgångar, både pengar och annan egendom. I samband med bouppteckningen ska också all egendom värderas.

Söker du efter dödsbo säljes Stockholm? Sök inte längre! Vi är experter på att värdera bohag och dödsbon och jobbar i hela Stockholm.

Kontakta oss så får du en fri värdering på plats av hela bohaget. Vi ger dig också gärna en offert på att sköta jobbet med försäljning och bortforsling, så att du slipper.

Bakgrundsbild

Inget jobb är för litet eller för stort

Det är en seglivad myt att bara dödsbon som är fulla av antikviteter och värdefulla prydnadssaker är värda att sälja. Tvärtom så är nästan alla dödsbon fyllda av värde. Allting måste inte vara märkvärdigt för att kunna säljas. Det handlar om att veta vad som kan säljas hur och till vem.

Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Vi åtar oss dödsbo som säljes i alla former och storlekar.

Dödsbo säljes

När dödsbo säljes vill du ha professionell hjälp men framför allt maximalt betalt. Av oss får du alltid en skriftlig offert. Jämför oss gärna med konkurrenterna. I kategorin dödsbo säljes Stockholm vågar vi lova att vi är marknadsledande.