||

Städning efter dödsbo

Vi rengör hela bohaget

När ett dödsbo är avslutat och allt bohag bytt ägare eller blivit sålt och bortforslat återstår oftast städningen, antingen för att bostaden ska hyras ut till någon annan, eller för att den är såld och ska få nya ägare.

Låt oss sköta städningen, så vet du att den blir korrekt och professionellt utförd. Väljer du att låta oss ta hand om bohaget tar vi hand om städningen samtidigt vilket gör att du får ett bättre pris.

Kontakta oss idag!

hj

Flyttstädning

Flyttstädning är ett stort arbete som gärna glöms bort och som sedan ska göras på väldigt kort tid, efter att flytten är genomförd, men innan nästa person tar över bostaden. Flyttstädningen blir gärna ett stressmoment för mycket i all flyttstress. Då kan det vara värt att låta proffsen komma in och göra jobbet. Kontakta oss så ger vi dig en offert.

hj

Grovstädning

Grovstädning är en aktivitet som lätt skjuts upp, eftersom den kräver en massa extra arbete som du kanske inte riktigt har tid med. Kontakta oss så kommer vi till dig och grovstädar ät dig. Du får jobbet gjort snabbt och lätt utan ansträngning och får tid över till annat.

hj

Sanering

Vissa städuppdrag varken vill eller bör du utföra själv. Det kan till exempel gälla sanering efter utsläpp, sjukdom eller någon olyckshändelse, där det finns risk för smitta eller kontakt med skadliga ämnen.Kontakta oss om du behöver hjälp med sanering.Vi har kompetens och utrustning för att hantera de flesta situationer och kan vara snabbt på plats för att hjälpa dig.

Bakgrundsbild

Vi tar hand om helheten

När det gäller städning efter dödsbo tar vi hand om helheten. Det kan vara så enkelt som att vi städar den tomma bostaden, men kan också innebära att vi hjälper dig genom hela processen, från bouppteckning, fram till en städad bostad.Valet är ditt! Oavsett vad du vill ha hjälp med kan du vara säker på att vi gör hela jobbet.

Alltid nöjd kund garanti

Inget jobb är gjort om inte kunden är nöjd. Det är ledstjärnan för vår verksamhet och hela skälet till att vi kan fortsätta existera. Därför erbjuder vi nöjd kund garanti som i korthet innebär att jobbet inte är klart förrän du är nöjd.