||

Letar du efter tömning av dödsbo?

Vi tömmer alla typer av bohag

Söker du efter tömning dödsbo? Då kan du sluta söka och kontakta oss. Vi jobbar med tömning av dödsbo och tar hand om allt vare sig det gäller antikviteter som ska säljas eller saker av ringa värde som behöver transporteras till återvinningscentralen.

Vi ordnar med tömning av dödsbo överallt i Stockholm. Hör av dig till oss så kommer vi och tittar på dödsboet tillsammans med dig. Hittar vi saker av värde bjuder vi på fri värdering. Oavsett vilket får du en offert på arbetet med att tömma dödsboet.

Många gånger finns saker av värde i dödsboet nog för att betala för vårt arbete och till och med ge dig en slant över.

hj

Tömning av dödsbo pris

Priset för att tömning av dödsbo beror mycket på vad som finns i det och hur mycket saker det består av. Många gånger innehåller ett dödsbo mycket mer värde än folk tror och det kan mycket väl bli så att vi i slutändan betalar dig för att du ska bli av med grejerna.

När vi ska fixa tömning av dödsbo börjar vi alltid med en värdering av innehållet. Oftast hittar vi åtminstone någonting av värde, som vi kan betala dig för och sedan sälja vidare. Efter att dödsboet är värderat och vi inventerat övrigt gods som behöver forslas bort för återvinning får du en offert som innefattar kostnaden för vårt arbete minus betalningen för saker av värde.

hj

Helhetsleverantör för allt eller enbart en enstaka tjänst

Du kan anlita oss enbart för att tömma ett dödsbo men vi kan hjälpa dig med mycket mer än så. När en anhörig avlidit är det mycket att ta hand om både känslomässigt och rent praktiskt. Det känslomässiga kan vi tyvärr inte hjälpa dig med. Däremot kan du anlita oss för allt det administrativa och praktiska som har med dödsbo och arvskifte att göra.

Vi tar hand om hela kedjan från bouppteckning till flyttstädad bostad åt dig. Det betyder att vi ser till att allt som har med arvet och arvskiftet att göra blir korrekt hanterat, inklusive allt pappersarbete och alla myndighetskontakter. Du och övriga dödsbodelägare får ett professionellt och korrekt utfört arbete med minimal risk för långdragna och uppslitande tvister i efterhand.

Bakgrundsbild

Tömning av dödsbo är inte komplicerat. Ring eller maila oss så löser vi det

Tömning av dödsbo kan te sig som en övermäktig uppgift för dig som just förlorat en släkting och sitter med alla känslor och en massa praktiska problem framför sig, men det måste inte vara ett problem. Ring eller maila oss, så löser vi problemet åt dig.

En tömning av dödsbo är inte komplicerad. Vi börjar med en genomgång av dödsboet på plats, tillsammans med dig. Vi går igenom och värderar det som finns och ger dig en offert, som du kan ta ställning till.

Givetvis väljer du själv vad du vill sälja till oss och vad du vill behålla. Vi tar hand om allt det som ingen arvtagare vill behålla.